Inspiration & Coaching

Business / Life / Travel

Business & Lifestyle Coaching

Tíz éve egy teljesen új személelttel, működéssel és életmóddal elindultam felfedezni a Végtelen Lehetőségeimet! Azóta már másoknak is segítek megtalálni a saját útjukat! Tanfolyamokat tartok a Világ minden táján, hogy neked már könnyedebb legyen végigmenni az álmaid felé vezető kalandon! 

Newsletter

Free audio for subscribers!

My introductory video!

Warm welcome on my page

I am Bori

It is not common for our lives to turn upside down within a few weeks.

Unless you really start to choose yourself, your joy and happiness is every single day.

Így kezdődött az én történetem 10 évvel ezelőtt. Elváltam, és egyedülálló anyukává váltam három pici gyermekkel, az életemben zajló intenzív változások pedig teljesen padlóra küldtek. Ekkor hallottam először a pozitív pszichológiáról, és egy fura módszerről, amit Access Consciousness-nek neveznek, és főként az Access Bars-ról. Így indult a coach karrierem.

How can I contribute to Your Life?

Vibecodes®

Fedezd fel ezt a különleges pozitív pszichológiára, hipnoterápiára és kvantum coachingra épülő technikát, amely kombinálva egy relaxáló, energetizáló testkezeléssel kiegészítve átformálja a tudatalattid, megemeli a rezgésszinted és totálisan megváltoztathatja a valóságodat, könnyedséget, örömöt csöpögtetve a mindennapjaidba.

More

RTT®

Rapid Transformational Therapy is the most effective way I have known so far to clear any jams in one or a few times. It is extremely fast and effective for releasing self-confidence, phobias, anxiety, habits, as it solves the deepest causes of the problem during therapy, which has been rated the most effective technique in England and Worldwide.

More

Business Coaching

Több, mint másfél évtizedes Üzleti világban eltöltött vezetői és stratégiai tanácsadói tapasztalatomra alapozva kifejlesztettünk egy az üzleti hatékonyságot és fejlődést elősegítő metódust, mellyel szervezeti szinten, illetve személyre szabott egyéni, vezetői vagy az alkalmazottakra szabott célzott fejlesztéssel olyan támogatást nyújtunk, amely a vállalkozások eredményességét és versenyképességét kiemelten erősíti.

More

What area of ​​your life would you change now?

Üzlet

Health

Relationships

Pénz

Szabadság

Önbizalom

Business Coaching

What if your business and life were running so efficiently, easily and with joy that you didn’t even notice you were working, yet it would be more productive than ever?

By creating a professional, efficient and enjoyable business model, I provide support that enhances the profitability and competitiveness of businesses, with individual, managerial or employee-targeted development based on decades of professional experience.

Visit us!

Expanse

Terápia

oktatói képzés

Szeretnél egy olyan kezelést elsajátítani és akár tanítani, amely megváltoztatja az emberek életét?

Az Expanse Terápia egy egyórás kezelés, amely felszabadítja a bennünk rejlő végtelen érzelmi potenciált:
A Fej, mellkas és has stimulálásával olyan érzelmi feloldó pontokat és meridiánokat stimulálunk, amely több, mint 240 millió neuronra hatva felszabadítja a boldogsághormonokat a testben.

A kezelés során különleges illóolaj keverékekkel, zenével, fényterápiával, és speciálisan összeállított masszázs, akupresszúrás és EFT technikával stimuláljuk a neurotranszmittereket, egyensúlyba hozza az egészséges hormonháztartásunkat, amely elősegíti a stressz oldását, és az öröm felszabadító érzését, amitől Kreatívabbá, Aktívabbá, Lelkesebbé, és Élettel telivé varázsolhatjuk a  vendégeink mindennapjait!

Magyarországon egyedüliként tartok oktatói képzéseket, ahol nemcsak elsajátíthatod ezt a technikát, de a Tanári képzés elvégzésével NEMZETKÖZI DIPLOMÁT kapsz, amivel a világ minden táját szervezhetsz Expanse Terápia kezelői tanfolyamokat!

Get more info!

Events

Találkozzunk az élő tanfolymaimon, külföldi tréningekkel egybekötött élmény utaimon, vagy az online kurzusaim egyikén – Melyik számodra a legnagyobb hozzájárulás egy örömtelibb Élet teremtéséhez? Részleteket a Tanfolyamok, online kurzusok és egyéni lehetőségek menüben találsz! Várom, hogy egyszer személyesen is találkozzunk!

A little bit of inspiration from Me to You..

Nézd meg, mit adtak a képzéseim a résztvevőimnek!

Pár gondolat azoktól, akik már részt vettek valamelyik kurzusomon…

A few more testimonials from Facebook..

Az életed teremtésének a forrása TE VAGY – én abban tudlak segíteni, hogy emlékeztesselek, és tudd végre ezt, hogy bele tudj állni az erődbe, és válaszd Önmagadat, és azt az életet, ami Neked működik!

Here are the options with me - do you choose?

Pieces of my Life

Newsletter

I have read and accept the Privacy Policy!

Contact