RTT® Gyors Transzformációs

Hipnoterápia

 

I have been dealing with people for seven years and I help them with the tools and modalities I have learned and put into practice.
During this time, many have come to me and I have noticed that of the methods used, hypnotherapy is the most effective and fastest way to transform any block, jam, addiction, anxiety, illness with it - it is a reprogramming of the subconscious itself!

It is very exciting and gratifying for me to see the dramatically rapid transformation that hypnotherapy brings to the people I treat with it!

If there is one area you REALLY want to change in your Life, this therapy will bring about an effective and rapid transformation in you!

Mi az RTT® és hogyan működik?

Az RTT® egy olyan terápiás megközelítés, amely hatékony, bizonyítékokon alapuló technikákat alkalmaz, hogy az emberek számára biztosítsa a pozitív változáshoz szükséges eszközöket.

Az RTT® gyökerei a hagyományos pszichoterápia olyan területeiről származnak, mint a gestalt, a megoldás-központú és kognitív viselkedésterápia, a hipnoterápia és az éberség.

Személyre szabott megközelítése együttműködik a vendéggel, hogy segítsen újrafogalmazni minden negatív hiedelmet, értéket, szokást és érzelmet – amelyek közül sokat gyermekkoruk óta magunkkal hordunk. Ezek gyakran olyan mélyen el vannak temetve a tudatalattinkban, hogy nem vagyunk tisztában ezekkel. Azáltal, hogy lehetőséget adunk a vendégnek arra, hogy megváltoztassa gondolkodásmódját, és véget vessen a negatív önbeszédnek, új és pozitív módon közelítheti meg az életet és haladhat előre.

A hagyományos hipnoterápiától eltérően az RTT® nem csak a pozitív megerősítésre támaszkodik.
Az RTT® túlmutat ezen, és arra összpontosít, hogy azonosítsa, hogyan, hol és mikor alakultak ki a korlátozó hiedelmek és viselkedések. Ezután a neuroplaszticitás vezető tudományos alapelveit használja fel, hogy lehetővé tegye új idegpályák létrehozását az elmében.

Azok az eszközök és technikák, amelyek az RTT®-t mint jellegzetes terápiás megközelítést alkotják, nem pusztán elméletiek. Ezeket a neves terapeuta és bestseller-író, Marisa Peer fejlesztette ki 30 éves pályafutása során. A gyakorlati tapasztalatok révén Marisa meg tudta állapítani, hogy mi hozott valódi változást valódi ügyfelekkel, valódi üléseken.

Az RTT® segít a vendégnek feltárni a kiváltó okot, hogy miért érzi úgy, ahogy. Más terápiákkal ellentétben, amelyek a problémára vagy kihívásra összpontosítanak, az RTT® segít a kliensnek felfedezni azon hiedelmek és magatartásformák eredetét, amelyek a problémájukhoz vezettek. Egyedülálló eszköz- és technikakészlettel az RTT® támogatja a vendéget abban, hogy átalakítsa aktuális problémáját, és egy új, jótékonyabb és pozitívabb meggyőződéssel haladjon előre.

Az RTT® kezelő segít elérni a mélyen ellazult állapotot, hogy képes legyen a múltbeli eseményekre összpontosítani. A vendég az RTT® kezelővel együtt dolgozik azon, hogy feltárja az akkori jelentést és értelmezést, valamint az ennek eredményeként kialakított hiedelmeket. Ezután átgondolhatja azt a módot, ahogyan ma felnőtt szemszögéből tekint a múltra.

Ha ezt elérte, RTT® kezelő segíteni fog új, pozitív hiedelmek kialakításában. Ezt egy személyre szabott hanganyag erősíti meg, amelyet 21-30 napig hallgathat, hogy jótékony változásokat hozzon létre a jövőben.

Az RTT® meglepően gyors eredményeket hozott százezreknek világszerte, amely ezt a módszert díjnyertesként emelte ki a többi elérhető technika közül.

Book an appointment for RTT® with me, and experience the overwhelming power of Hypnotherapy for yourself!