Mi a Vibecodes®?

A Vibecodes® egy különleges új módszer, mely különféle technikákat ötvözve egy hatalmas eszköztárat ad, amely hozzájárul ahhoz, hogy megváltoztathass bármit az életedben, és megteremts mindent, amire vágysz, az eddiegiektől eltérő és könnyedebb módon.

Illóólajok

Az Aromalchimie® Vibecodes Esszenciális olajkeverék a Csakrák harmonizálására lett kifejlesztve. A különlegesen magas rezgésű illóolajokból álló olaj esszenciák mind a pszicho-emocionális állapotunkra, mind a neursotranszmitterekre hatva azonnal emeli a rezgésszintünket, és egy hatékony egyszerre relaxant és energejtizált állapotot hoz létre. Számtalan jótékony hatással bír az életedre, egészségedre és energiaszintedre. A változások beindítása itt kezdődik, hogy ráhangolódj a teremtő erőd frekvenciájára.

Hipnoterápia

A tudatalattidra hatva nézzük meg, hogy mik azok a rejtett elakadások, traumák, amelyeke nem engedik, hogy a végtelen lehetőségeid elérhetővé váljanak.  A coaching eszközöket nemcsak a logikus elménkkel használjuk, hanem egy sokkal mélyebb szinten építjük be a tudatalattinkba, kapcsolódva önmagunk igazi energiateréhez, ahol minden sokkal könnyebben átformálható, mint azt gondolnánk. Egy olyan alapot építhetsz fel ebben a mély relaxant állapotban, mely korlátlan lehetőségeket ad Neked, hogy úgy teremtsd az életed, ahogyan szeretnéd.

Testkezelések®

A Vibecodes testkezeléseivel olyan energiákat indítunk be, amely megemeli a rezgésünket és beleemel az igazi teremtő erőnkbe. Megkönnyítik a test változásait és átalakulásait. Ezen dinamikus folyamatok mindegyike kéz általi érintéssel futtatható energia, ami meginvitálja a testet a gyúgyulási és teremtő folyamatok beindítására.

Frekvenciák

Minden energia, minden rezgés

A különleges gyógyító és energetizáló frekvenciákkal ráhangolódunk az álmaink hullámhosszára és csodálatos hatást ér el az egész testünket felrezegtetve, mindezt könnyed és pihentető módon. 

LÉPJ AZ ERŐDBE

Ezeken a kurzusokon mélyebbre merülhetsz egy-egy témában olyan facilitátorokkal, akik külön arra specializálódtak, hogy ebben segítsenek téged. Minden kurzus kínál bevezető előadásokat, melyeknek nincsenek előfeltételei, haladó kurzusokat is, melyeken már mélységeiben fedezheted fel az adott területet, és facilitátori képzés szintet is.

Rezegtesd fel a teremtő erőd!

“Let’s vibe up the Universe!”

hu_HUMagyar