Egyéni lehetőségek

Ha azt érzed, hogy elakadtál…milyen hozzájárulás lehetek számodra abban, hogy az az életet teremtsd, amit élni szeretnél?

Igen, ha őszintén vagyunk magunkkal, mindannyiunk életében vannak olyan pillanatok, amikor egyszerűen “nem látjuk a fától az erdőt”. Annyira beleragadunk és belepörgetjük magunkat a gondolatok-érzelmek-hiedelmek körébe, hogy ez frusztráltsághoz, fásuláshoz, megrekedettséghez vezet. Ilyenkor nagy érték az a hozzájárulás, amit egy képzett szakember adhat – azzal hogy segít meglátni más nézőpontokat is – sokszor ez önmagában akkora változást hoz, ami azonnal elhozza a továbblépés lehetőségét! Hét éve foglalkozom emberekkel, és látom, hogy óriási segítséget jelenthet a megfelelő modaltás, módszertan megtalálása és alkalmazása annél, aki változtatni szeretne az életén, és ehhez segítséget kér. Az alábbi területeken és módszerekben rendelkezem nemzetközileg elimsert vizsgával és több éves tapasztalattal – több száz embernek lehettem segítségére abban, hogy megtalálják az Önmagukhoz vezető utat! Nincs jó és kevésbé jó, vagy rossz módszer és út, ezek a lehetőségek nem versenytársai egymásnak, csupán különbözik az eszközrendszerük – válaszd azt, amelyiknél a leginkább azt érzed, hogy a segítségedre lehet! Bővebb leírást az alábbi arany kártyákra kattintva találsz!
Várlak szeretettel egy Örömtelibb Élet felé!

Széleskörű egyéni kezelésekkel és eszköztárral várlak – Access Conciousness testkezelések
(Access Bars, Facelift, SOP, MVTSS, Mimikre, 90%-os agykapacitás beindítása stb.)
5 Kontinens Masszázs
Expanse Therapy

Nemzeközileg elismert (ICF) Coaching és egyéni online vagy személyes konzultációval, folyamatokkal és módszerekkel várlak – Üzleti Coaching, Egyéni Exkluzív Vezetői Mentorprogram, Életstílus Coaching

RTT® Hipnoterápia –
A hipnoterápia az egyik leghatékonyabb és leggyorsabb lehetőség arra, hogy bármilyen blokkot, elakadást, függőséget, szorongást, betegséget átalakítsunk vele – ez maga a tudatalatti átprogramozása!

Most van itt az ideje a kezedbe venni az Életedet?