Rólam

Nem sűrűn fordul elő, hogy az életünk hetek leforgása alatt fenekestül felfordul.

Kivéve, mikor igazán elkezded választani önmagad, az örömteliséged és boldogságod minden egyes nap.

Így kezdődött az én történetem 10 évvel ezelőtt. Elváltam, és egyedülálló anyukává váltam, az életemben zajló intenzív változások pedig teljesen padlóra küldtek. Ekkor hallottam először erről a fura módszerről, amit Access Consciousness-nek neveznek, és főként az Access Bars-ról.

Először kicsit szkeptikus voltam, mert akkoriban semmiféle pozitív oldalát nem láttam a helyzetemnek. Azonban ez a módszer azt ígérte, hogy az életemben reményt találhatok, végtelen lehetőségeket, és kevesebb pénzügyi stresszt.

2015-ben vettem részt az első Access Bars képzésemen, ami az életem meghatározó fordulópontja lett.

Ekkor kezdtem el azt kérdezgetni magamtól: mi van, ha az életünkben még egy trauma is lehet a legnagyobb hozzájárulás ahhoz, hogy valami mást válasszunk, valami nagyszerűbbet, ami túl van minden korlátozáson?

Az életemben hihetetlen módon beindultak a változások, úgy, ahogy soha nem gondoltam volna, hogy lehetséges. Elkezdtem varázslatokat teremteni az életem minden területén, és már merek többet választani a saját magam és a családom számára is.  Otthagytam az állásomat, és elkezdtem megteremteni egy teljesen új világot a magam és 3 csodás gyerkőcöm számára az Access Consciousness módszerein keresztül. Access Consciousness, Bars és  Testkezelés Minősített Facilitátorrá váltam.

Amire a legbüszkébb vagyok, az az, hogy folyamatosan visszajelzéseket kapok a klienseimtől,  akik ráébrednek arra, hogy van választásuk az életük minden területén, és elismerik a végtelen lehetőségeket, amik elérhetőek a számukra ezen a bőséggel teli bolygón!

Az élet célja az, hogy élvezzük. Van bátorságod elkezdeni azt az életet élni, ami neked működik?

Segíthetek Neked abban, hogy hatalmas traumákat, betegségeket és stresszt engedj el, hogy eáltal megélhesd a szabadságot, a könnyedséget és az örömöt.

Készen állsz arra, hogy megteremtsd azt az életet, amire vágysz?

Mersz-e beleállni a saját potenciálodba, és felfedezni az életed kalandját?

Gyere, játsszunk és fedezzünk fel együtt!

Komáromi Bori
Minősített Access Conciousness Facilitátor
Üzlet és Életstílus Coach
5 Kontinens Masszázs Oktató
Öröm-Világjáró

OSZD MEG VELEM VÉLEMÉNYED, KÉRDÉSEID!

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Ha bármilyen kérdésed lenne az Access Consciousness-ről, az eseményeimről vagy a tanfolyamaimról, írj nekem, és én igyekszem minél hamarabb válaszolni! 

KreAktiVita Központ

1073 Budapest Erzsébet körút 35 4/20

E-mail

info@komaromibori.com

Telefon

+36 70 510 4040