Áttörés – 5 részes Energiahúzás

Robbantsd szét a korlátaidat, és lépj bele egy olyan valóságba, amiről mindig is álmodtál!
ÁTTÖRÉS 5 Napos Energiahúzás Komáromi Borival – 2022.05.09-13.

Milyen életre vágysz igazán?
Mit szeretnél létrehozni?
Mennyire érzed azt, hogy kicsit megakadtál, nem úgy mennek a dolgok, ahogyan igazán szeretnéd?

Tudod, hogy valami más is lehetséges, hogy gyorsabban haladj az életed teremtésében, mégis azt érzed, hogy valami visszatart?
Mennyire teszed magad rosszá, hogy nem vagy elég jó? Hogy lehetnél hatékonyabb, de nem tudod, hogy hogyan zökkentsd ki magad az állóvízből?

12 222 Ft

Einstein mondása, hogy az őrültség definíciója az, hogy mindig ugyanazt csináljuk, mégis más eredményt várunk!
Milyen korlátozó nézőpontokból működsz, mikor azt hiszed, számodra nem elérhető az a könnyedség, bőség, amiről midig is álmodtál? Tényleg változást szeretnél vagy maradsz a vágyakozásnál? Hajlandó vagy teret nyitni azokra a lehetőségekre, ami NEKED MŰKÖDIK?
Az 5 napos energiahúzás sorozaton leengedjük a falainkat, és átformáljuk az összes olyan nézőpontunkat, hitrendszerünket, amik megakadályozzák, hogy befogadjuk azt a valóságot, amibe itt és most azonnal beleléphetnénk – de valamiért mégsem ezt éljük. Ez az öt nap arról fog szólni, hogy ránézünk pontosan mit is szeretnénk – de úgy igazán, mert lehet, hogy sok olyan dologra vágyunk, amit nem is mi szeretnénk, hanem valaki más álmait kergetjük. A reggeli gyakorlatokkal elkezdjük kitágítani a teremtő erőnket, és egy olyan magas rezgést létrehozni, ami a valóságunkba vonzza azt, amire igazán vágyunk! Öt napon át közösen teremtünk – magunknak és egymásnak – ez mekkora erő! Tarts velünk, hozzuk létre azt az Áttörést, amire eddig vágytál, hogy elkezdhess az öröm és a bőség teréből működni!
Miért hoztam létre ezt a sorozatot? Azt érzékelem hónapok óta, hogy hihetetlen változáson és fejlődésen megyek át, egyre nagyszerűbb lehetőségeket, csodákat teremtek, mégis tudom, hogy ez még csak a jéghegy csúcsa és valami sokkal nagyszerűbb is lehetséges…Olyan, mintha visszatartanám magam attól az áttörő sikertől, a végtelen könnyedségtől, bőségtől, amit érzékelek, hogy csak egy hajszál választ el tőle. Te is voltál már úgy, hogy azt érezted, hogy csak tötymörgés megy és minden olyan nyögvenyelős és lassú? Mi volna, ha még több könnyedséget választanák, hogy minden elkezdjen flottul működni, és egyre nagyobb terek nyíljanak a lehetőségeknek?
Mi az a változás, ami létrehozhatja ezt a könnyed teret? Hajlandó vagy beleállni az erődbe, és átszakítani az összes olyan korlátozást, ami visszatart, hogy az életed teremtőjévé váljál? Választanád, hogy létrehozod a legvadabb álmaidat? Várlak szeretettel erre a brutáliasan dinamikus teremtő hétre és energiahúzás sorozatra!
Az online kurzust facilitálja: Komáromi Bori Access Conciousness Minősített Facilitátor RTT Hipnoterapeuta
A regisztrációddal hozzájárulsz, hogy a hívássorozat alatt kép és hangfelvétel készül – amennyiben a zoom felvételeken nem szeretnél szerepelni, úgy a program zárt csoportjában vehetsz részt az élő közvetítésen, vagy visszanézheted a felvételeket!
hu_HUMagyar