Önmagad elismerése – Kulcs a sikerhez (támogatói jegy)

8 888 Ft

Tisztító est, hogy felfedezd a benned rejlő végtelen potenciált!

Mi a SIKER számodra?

Vajon mi áll az utadba, mikor a siker megéléséről van szó? Mered felvállalni azt a nagyszerűséget, aki vagy? Mi az, ami elválaszt attól hogy elérd, megéld és létezd a sikert?

Tarts velem ezen a tisztítóesten, hogy a tudatosság mélyebb rétegeibe eljuss, ahol felfedheted a rejtett, ki nem mondott, tudat alatt elraktározott nézőpontjaidat, hitrendszeredet és blokkokat, amelyek megakadályoznak abban, hogy éld az álom életed. Az előadás végén egy vezetett meditáció során érezd, kapcsolódj, éld át, létezd a sikert, hogy a fizikai síkon is manifesztálódjon mindaz, amiről tudod, hogy lehetséges!

Komáromi Bori
Vibecodes módszer társ-alkotója, Hipnoterapeuta
Életvezetési és Üzleti Coach, 10 éves Access Consciousness Facilitátori tapasztalattal

Leírás

Tisztítóest 2024.07.19-én este 19 órától

Támogass egy arra érdemes személyt, hogy eljöhessen a tisztítóestre és fellendítse az életét és a teremtéseit!

Tudtad, hogy a tervek megvalósulása csak 20%-ban függ a cselekvéstől és 80% a gondolkodásmódodon, hozzáállásodon, elköteleződéseden, döntéseiden, választásaidon és a kitartásodon múlik?

Az emberek 95 % azért nem érzi magát sikeresnek, mert a terveit idő előtt feladja. Vagy talán soha bele sem mert vágni a céljai megvalósításába, mert lebeszélték róla, elhitte, hogy úgysem fog működni, nem is mert álmodozni róla… Te mennyire mersz nagyot álmodni? Választani a könnyedséget és azt az életet, amiről tudod, hogy lehetséges, de azt gondoltad, hogy nem érdemled meg, nem elérhető a számodra?

Ha tudnád, hogy a sikereid csak rajtad múlnak és képes vagy létrehozni bármit, mit választanál az életedként?

Gyere velem, és fedezd fel a benned rejlő tüzet és elhivatottságot! Teremts egy új perspektívát!

A regisztrációt követően e-mailben megkapod a zoom híváshoz a csatlakozási linket, és a hívást követően a felvételeket.

Sok szeretettel várlak, hogy válaszd végre azt az életet és lehetőségeket, amelyek elvezetnek a céljaid megvalósításához!