Inspiráció & Coaching

Üzlet / Élet / Utazás

Üzleti & életstílus coaching

Hét éve egy teljesen új személelttel, működéssel és életmóddal elindultam felfedezni a Végtelen Lehetőségeimet, azóta már másoknak is segítek megtalálni a saját útjukat!

Hírlevél

Feliratkozóknak ajándék hanganyag!

Bemutatkozó videóm!

Welcome

Szeretettel köszöntelek!

Soy Bori

Nem sűrűn fordul elő, hogy az életünk hetek leforgása alatt fenekestül felfordul.

Kivéve, mikor igazán elkezded választani önmagad, az örömteliséged és boldogságod minden egyes nap.

Így kezdődött az én történetem 6 évvel ezelőtt. Elváltam, és egyedülálló anyukává váltam három pici gyermekkel, az életemben zajló intenzív változások pedig teljesen padlóra küldtek. Ekkor hallottam először erről a fura módszerről, amit Access Consciousness-nek neveznek, és főként az Access Bars-ról.

Mivel lehetek hozzájárulás az Életedhez?

Vibecodes®

Fedezd fel ezt a különleges pozitív pszichológiára, hipnoterápiára és kvantum coaching épülő technikát, és relaxáló, energetizáló testkezelések kombinációját ami a tudatalattid és a rezgésszinted átformálásával totálisan megváltoztathatja a valóságodat, könnyedséget, örömöt csöpögtetve a mindennapjaidba.

Bővebben

RTT®

A Rapid Transzformációs Terápia (Rapid Transformational Therapy) az általam ismert eddigi leghatékonyabb módja annak, hogy bármilyen elakadásodat akár egy, vagy pár alkalom alatt végleg megszüntessünk. Önbizalom, fóbiák, szorongás, szokások elengedéséhez rendkívül gyors és effektív, hisz a legmélyebb okokat feltárva oldja fel a problémát a terápia során, melyet Angliában és Világszerte a leghatásosabb technikának minősítettek.

Bővebben

Üzleti coaching

Több, mint egy évtizedes Üzleti világban eltöltött vezetői és stratégiai tanácsadói tapasztalatomra alapozva kifejlesztettünk egy az üzleti hatékonyságot és fejlődést elősegítő metódust, mellyel szervezeti szinten, illetve személyre szabott egyéni, vezetői vagy az alkalmazottakra szabott célzott fejlesztéssel olyan támogatást nyújtunk, amely a vállalkozások eredményességét és versenyképességét kiemelten erősíti.

Bővebben

Jelenleg az életed, mely területét változtatnád meg?

Pénz és üzlet

ezt

szeretném!

Kapcsolatok

Egészség

Üzleti coaching

Mi volna, ha az Üzleted és az életed olyan hatékonyan, könnyedén és örömmel működne, hogy észre sem vennéd, hogy épp dolgozol, mégis eredményesebb lenne, mint valaha?

Professzionális, hatékony és élvezetes üzleti modell kialakításával olyan támogatást nyújtunk, amely a vállalkozások eredményességét és versenyképességét kiemelten erősíti, évtizedes szakmai tapasztalatokon alapuló egyéni, vezetői vagy az alkalmazottakra szabott célzott fejlesztéssel.

Gyere el Te is!

KreAktiVita Központ

Egy álom megvalósulása:
Kreatív, Aktív, Élettel teli programhelyszín a körúton!
A KreAktiVita Központ egy közösségi tér, amely csodás rendezvényeknek, workshopoknak, tanfolyamoknak,
kiállításoknak ad helyet! Nézd meg aktuális eseményeimet, szeretettel várlak ebben a támogató térben!

tudj meg többet

Események

Találkozzunk az élő tanfolymaimon, külföldi tanfolyamokkal egybekötött élmény utaimon, vagy az online kurzusaim valamelyik – ami Neked hozzájárulás egy örömtelibb Élet teremtéséhez. Részleteket a Tanfolyamok, online kurzusok és egyéni lehetőségek menüben találsz! Várom, hogy egyszer személyesen is találkozzunk!

Egy kis inspiráció Neked…

Nézd meg mit hozott az Alapozó képzés velem, és a Money Come! klubom azoknak, akik részt vettek…

Még néhány visszajelzés a Facebookról is….

Az életed teremtésének a forrása TE VAGY – én abban tudlak segíteni, hogy emlékezz és tudd végre ezt, hogy bele tudj állni az erődbe, és válaszd Önmagadat, és ami Neked működik!

Itt vannak a lehetőségek velem – választod? 🙂

Életképek

Hírlevél

Megismertem és elfogadom az Adatkezelési és adatvédelmi irányelveket!

Contacto

10 titok, hogyan válj ellenálhatatlan invitálássá az üzletedben

Díjmentes webinárium