RTT® Gyors Transzformációs

Hipnoterápia

 

Hét éve foglalkozom emberekkel, és segítem őket az általam tanult és a gyakorlatban is alkalmazott eszközökkel és modalitásokkal.
Ezalatt az idő alatt sokan érkeztek hozzám, és azt vettem észre, hogy az alkalmazott módszerek közül a hipnotárapia a leghatékonyabb és leggyorsabb lehetőség arra, hogy bármilyen blokkot, elakadást, függőséget, szorongást, betegséget átalakítsunk vele – ez maga a tudatalatti átprogramozása!

Nagyon izgalmas és örömteli számomra látni azt a drámaian gyors átalakulást, amelyet a hipnoterápia hoz az embereknél, akiket kezelek vele!

Ha van olyan terület, amit  VALÓBAN meg szeretnél változtatni az Életedben, akkor ez terápia hatékony és gyors átalakulást fog benned előidézni!

Mi az RTT® és hogyan működik?

Az RTT® egy olyan terápiás megközelítés, amely hatékony, bizonyítékokon alapuló technikákat alkalmaz, hogy az emberek számára biztosítsa a pozitív változáshoz szükséges eszközöket.

Az RTT® gyökerei a hagyományos pszichoterápia olyan területeiről származnak, mint a gestalt, a megoldás-központú és kognitív viselkedésterápia, a hipnoterápia és az éberség.

Személyre szabott megközelítése együttműködik a vendéggel, hogy segítsen újrafogalmazni minden negatív hiedelmet, értéket, szokást és érzelmet – amelyek közül sokat gyermekkoruk óta magunkkal hordunk. Ezek gyakran olyan mélyen el vannak temetve a tudatalattinkban, hogy nem vagyunk tisztában ezekkel. Azáltal, hogy lehetőséget adunk a vendégnek arra, hogy megváltoztassa gondolkodásmódját, és véget vessen a negatív önbeszédnek, új és pozitív módon közelítheti meg az életet és haladhat előre.

A hagyományos hipnoterápiától eltérően az RTT® nem csak a pozitív megerősítésre támaszkodik.
Az RTT® túlmutat ezen, és arra összpontosít, hogy azonosítsa, hogyan, hol és mikor alakultak ki a korlátozó hiedelmek és viselkedések. Ezután a neuroplaszticitás vezető tudományos alapelveit használja fel, hogy lehetővé tegye új idegpályák létrehozását az elmében.

Azok az eszközök és technikák, amelyek az RTT®-t mint jellegzetes terápiás megközelítést alkotják, nem pusztán elméletiek. Ezeket a neves terapeuta és bestseller-író, Marisa Peer fejlesztette ki 30 éves pályafutása során. A gyakorlati tapasztalatok révén Marisa meg tudta állapítani, hogy mi hozott valódi változást valódi ügyfelekkel, valódi üléseken.

Az RTT® segít a vendégnek feltárni a kiváltó okot, hogy miért érzi úgy, ahogy. Más terápiákkal ellentétben, amelyek a problémára vagy kihívásra összpontosítanak, az RTT® segít a kliensnek felfedezni azon hiedelmek és magatartásformák eredetét, amelyek a problémájukhoz vezettek. Egyedülálló eszköz- és technikakészlettel az RTT® támogatja a vendéget abban, hogy átalakítsa aktuális problémáját, és egy új, jótékonyabb és pozitívabb meggyőződéssel haladjon előre.

Az RTT® kezelő segít elérni a mélyen ellazult állapotot, hogy képes legyen a múltbeli eseményekre összpontosítani. A vendég az RTT® kezelővel együtt dolgozik azon, hogy feltárja az akkori jelentést és értelmezést, valamint az ennek eredményeként kialakított hiedelmeket. Ezután átgondolhatja azt a módot, ahogyan ma felnőtt szemszögéből tekint a múltra.

Ha ezt elérte, RTT® kezelő segíteni fog új, pozitív hiedelmek kialakításában. Ezt egy személyre szabott hanganyag erősíti meg, amelyet 21-30 napig hallgathat, hogy jótékony változásokat hozzon létre a jövőben.

Az RTT® meglepően gyors eredményeket hozott százezreknek világszerte, amely ezt a módszert díjnyertesként emelte ki a többi elérhető technika közül.

Jelentkezz be Hozzám, és tapasztald meg Te magad a Hipnoterápia elsöprő erejét!