MI IS AZ 5 KONTINENS MASSZÁZS®?
EREJE ÉS VARÁZSA ABBAN REJLIK, HOGY EGYESÍTI A VILÁG TÖBB MASSZÁZSTECHNIKÁJÁT. EGYÜTTESEN ALKALMAZZA A MASSZÁZST, AZ AROMATERÁPIÁT ÉS A MÁGNESES ENERGIÁT.
AZ M5C A VILÁG KÜLÖNBÖZŐ TERÜLETEIN HASZNÁLT TECHNIKÁKAT ÖTVÖZI, ELREPÍTVE MINKET ÁZSIÁBA, AZ ENERGIÁBAN GAZDAG SHIATSU ÉS A TUINA FOGÁSAIT FELHASZNÁLVA, AMELYEK AZ ENERGIAMERIDIÁNOK RÉVÉN KIEGYENSÚLYOZOTTABBÁ TESZIK A TESTET.
KOMBINÁLVA EZT A HAWAII LOMI-LOMI TECHNIKÁVAL, AMELY “EGYEDI / ISTENI MASSZÁZST” KÍNÁL, AZ M5C “HULLÁMZÓ” MOZDULATAIVAL, AMELY AZ EGÉSZ TESTET ELÁRASZTJA A NYUGTATÓ RELAXÁCIÓVAL.
A TÖRÖK ​​MASSZÁZS RÉVÉN, AHOGY A FÜRDŐKBEN MASSZÍROZNAK, NAGYON ENERGIKUS ÉS DINAMIKUS ÉLMÉNYT AD, AMI HATÉKONYAN LAZÍT ÉS PIHENTETŐ.
AZ INDIÁBÓL SZÁRMAZÓ ÁJURVÉDIKUS ENERGIÁK MEGNYITJÁK A CSAKRÁKAT, AHOL A MARMA ÉS AZ ENERGIAPONTOK KIEMELT FIGYELMET KAPNAK AZ 5 KONTINENS MASSZÁZSBAN.
VÉGÜL NYILVÁNVALÓAN AZ SVÉD MASSZÁZS TECHNIKÁJA IS MEGJELENIK AHOL AZ IZMOK ANATÓMIÁJA FONTOS SZEREPET KAP AZ M5C MASSZÁZS SORÁN .
AZ M5C ERŐSSÉGE MINDEZEN TECHNIKÁK RITMUSBAN ÉS A SZÍV ENERGIÁJÁBAN VALÓ KOMBINÁCIÓJA, AMELY EZERSZERESÉRE ERŐSÍTI FEL A MASSZÁZS CSODÁS HATÁSÁT.
SZEREZZ ÉRTÉKES ÉS PIACKÉPES TUDÁST, MASSZÍROZD SZERETTEIDET, CSALÁDOD TAGJAIT, VAGY BŐVITSD A MÁR MEGLÉVŐ REPERTOÁRODAT EZZEL A KÜLÖNLEGES KEZELÉSSEL, AMI TÖBB MINT MASSZÁZS!
ANNYIFÉLEKÉPPEN MEGFOGALMAZTUK MÁR, HOGY MITŐL KÜLÖNLEGES, MI IS EZ A MASSZÁZS, DE VALAHOGY MÉGIS NEHÉZ SZAVAKKAL LEÍRNI AZT A SZERETETTELJES ÉRZÉST, AMIT AZ 5 KONTINENS MASSZÁZS FELSZABADÍT ÉS ELÉR A KEZELT SZEMÉLYEKNÉL.

IDÉN UTOLJÁRA 2022.12.7-8. TARTOK 5 KONTINENS MASSZÁZST!


ITT TUDSZ REGISZTRÁLNI:
HTTPS://FB.ME/E/25V5JUUL5

VÁRLAK SZERETETTEL! 
BORI KOMÁROMI
5 KONTINENS MASSZÁZS® OKTATÓ
hu_HUMagyar