Az Expanse Therapy egy teljesen új, fantasztikusan erőteljes, holisztikus terápiás kezelés, mely az életöröm és az életenergia növelése érdekében jött létre, mindemellett óriási, valódi érzelmi felszabadulást kínál.


Célja: az alvásminőség javítása, önbizalom növelése, fizikai és pszicho-érzelmi fájdalmak enyhítése.


A kezelés magában foglal egy anamnézist, illetve többféle technikák összességét, energetikai kezelések (masszázs, akupresszúra, hangterápia, fényterápia, olfactor terápia…) alkalmazását a hagyományos kínai orvoslásból.
3 TENGELYen dolgozunk: a “FEJ – SZÍV – HAS« a boldogsághormonok aktiválásával megtisztul, mivel az agy, a szív és a bélrendszer szintjén raktározódnak el elsősorban a stresszhez és a túlterheltséghez kapcsolódó érzelmeink, betegségeink (több mint 240 millió neuron található ezen a 3 területen)…

A kezelés ezen a 3 részen történő együttes alkalmazása a belső és külső jólét sikere, mind lelkileg, mind fizikailag.
Az 𝑬𝒙𝒑𝒂𝒏𝒔𝒆 𝑻𝒉𝒆𝒓𝒂𝒑𝒚 egy 60 perces globális kezelés, amely a hangterápiát aromaterápiát és az anamnézist ötvözi.
Az illóolajok együttese az érzelmekre, a különféle betegségekre hat, és sok más erénnyel is bír.
A hangterápia speciálisan az egyes kezelt területeknek megfelelő Hertz-frekvenciákra kifejlesztett és kalibrált hangsávval hat a feszültségekre, az elzáródásokra és az érzelmekre.
Az anamnézis lehetővé teszi a különböző profilok és hiányosságok azonosítását és személyre szabott nyomon követést minden alkalomnál (ideális esetben 4 kezelésből áll egy kúra).
Lehetővé teszi a nagymértékű elengedést, mint egy igazi természetes antidepresszáns, hangulatjavító, a belső mosoly koncentrátuma, az öröm és a felszabadulás terápiája!


Mi történik a tanfolyamon?
– 2 csodálatos nap alatt együtt fedezzük fel az Expanse Therapy különféle technikáit (masszázs, energetika, fényterápia stb.), valamint a hangterápia előnyeit.
– Befogadsz és kezelsz is a tanfolyamon és elsajátítod, hogyan vegyél fel anamnézist.
– A képzés végére hivatalos kezelővé válsz és nemzetközi oklevelet kapsz, a Szövetség webes nyilvántartásába is bekerülsz, mint kezelő.
– Kézikönyveket kapsz és hozzáférést videóanyagokhoz.
– Tanácsadás, együttműködés és marketing coaching, hogy lendületet adj vállalkozásodnak, támogatás és személyes fejlődés, hogy a lehetőségek teljes skáláját megnyisd az életed minden területén.
A 3 rövid napos tanfolyam díja: 550 euro. A kezelés végzéséhez szükséges eszközökbe való befektetésed ezen felül 100 euro.

Regisztráció:
https://forms.gle/X4XrpoYUb3NGy9JF7

Előfeltétel nincs.

Helyszín:
Kreaktivita központ
1073 Budapest Erzsébet körút 35 63-as csengő 4.em 20.

Időpont:
2023.01.25-26.


Készen állsz, hogy kiterjeszd az életed? 🤗🤗🤗🤗
Szeretettel Várlak!
Komáromi Bori