eBook

Pénzt keresni lehet szenvedés nélkül.

A pénz nem a fán terem. Nincs kolbászból a kerítés. A pénzért keményen meg kell küzdeni. Ismerősen cseng ezek közül akár egy is? Derítsd fel a könyv által nyújtott gyakorlati eszközökkel a pénzügyeidet korlátozó hiedelmeket és gondolatokat és változtasd meg a pénzügyi valóságod!

N

Tematikus felépítés

N

Azonnal használható gyakorlatok

N

57 gyönyörűen illusztrált oldalon

Az első fejezet mindössze 1990 Ft

Cash-flow e-book

A könyv felépítése

(V)iszonyod a pénzzel

Derítsük ki, hogyan gondolkodsz a pénzről.

Új Tér Neked és a Pénznek

Ahogyan nem tekintettél és nem kezelted eddig még soha a pénzt!

Tágulj ki!

Hogyan emelkedj felül a megszokott hitrendszereiden és kezdj pénzt teremteni.

Te vagy a Forrás

Te vagy a főnök, te irányítod az Életedet – és benne a pénzt is!

Kérj és fogadd be!

Avagy a “hogyan” megérkezik és NEM a Te dolgod kitalálni!

Olvass bele

Olvass bele 1.

A szerzőről

Komáromi Bori

Nemzetközi Life és Business Coach, Cégvezető, a Kreaktivita központ alapítója és a Vibecodes módszer társ- teremtője vagyok. 3 gyönyörű leányzó anyukája.

 

Rögös út vezetett a sikerhez, a válásom után komoly anyagi és egzisztenciális vválságban kerültem, 3 pici lányommal a nulláról kellett újrateremtenem az életem. Hihetetlenül hálás vagyok minden egyes akadálynak, hisz megerősített abban, hogy bármilyen helyzeten felül lehet kerekedni. Persze akkoriban csak a nehézségeket, bizonytalanságot és kilátástalanságot láttam…

 

Könnyedségre és biztonságra vágytam, és tudtam, hogy sokkal több lehetséges, mint az akkori szűkös, stresszes életem… Elkezdtem különböző tanfolyamokra, személyiség fejlesztő tréningekre járni és ahogy sikerült levetköznöm az önbizalom hiányt és az összes elakadást, hitrendszert, egyre nagyobb választásokat hoztam, egyre jobban mertem belállni az erőmbe, és elhittem, hogy bármi lehetséges… Azóta megalapítottam a KreAktiVita központot, bejártam a világot nemzetküzi tanfolyamokat tartva, Mexikótól Maldív szigeteken át, Dubajban, Thaiföldön és Európaszerte, hogy megtanítsam mindazt a tudást, ami elvezetett ahhoz az álom élethez, amelyet élek!

 

…és mindez neked is könnyedén elérhető. Könnyedebben, mint gondolnád. Gyere velem, és sajátítsd el mindazokat az eszközöket, amelyek elvezetnek Téged is ahhoz az Élethez, bőséghez, az életed minden területén, amire mindig is vágytál, és tudod, hogy lehetséges.

“Ha elhiszed, hogy minden csupán a hozzáállásodon, az energiaszinteden és a választásaidon múlik, rájössz, hogy a teremtés könnyedebb, mint gondolnád”

Mit mondtak az olvasóink?

Hálásak vagyunk minden visszajelzésnek, mert azt mutatják, hogy működnek a játékok!

Köszönöm, Bori, hogy tippeket adtál, hogyan is induljak el, és már nem teszem magam rosszá, hogy megajádnékozom magam, bárki, bármit is mond, vagy gondol!

M. Eszter

Book Lover

Amióta követem a sorozatot, olyan hihetetlen dolgok történtek velem. És nagyon élvezem, ahogy játszom az eszközökkel és változnak a  dolgok.

Környei Sára

Book Lover

Két hete kezdtem új munkahelyen! Nagy segítség volt a választásban.

Andrea

Book lover

Szerezd be most!

Lendítsd fel a pénz áramlását az életedben!