A rendelkezésre álló technikai lehetőségekkel
NINCSENEK KORLÁTOK!

Online kurzusaimhoz és hívássorozataimhoz a világ bármely pontjáról csatlakozhatsz! Lemaradtál valamelyik hívásomról vagy kurzusomról? Semmi gond!
Utólag is megvásárolhatod őket! Folyamatosan bővíteni fogjuk ezt a tudástárat, komplett hívássorozatokkal, tisztító estek felvételeivel,
e-book-okkal, és természetesen ajándék anyagokat is találni fogsz itt! Válaszd azt, ami a Te témád és amiben támogatást keresel!

21 napos Befogadás program, amely támogat, hogy kapcsolódni tudj azzal a valósággal, amiről eddig csak álmodoztál.

Az online kurzus segítségével garantálom, hogy a program végére pozitív változásokat fogsz tapasztalni az üzletedben, magánéletedben és az önmagaddal való kapcsolatodban is. A program része bónuszként egy munkafüzet, amely segíti a haladásod, illetve egy Exkluzív klubtagság Facebook zárt csoportban.

Amennyiben örök hozzáféréssel vásároltad meg a programot, akkor ezen kívül 3 hívás jár még a program mellé a következő témákban: Siker befogadása, Elismerés, Üzlet határok nélkül , hogy maximálisan támogatni tudjalak az utadon.

21 napos program 2 hónap hozzáféréssel

21 000 Ft

21 napos program örök hozzáféréssel

63 000 Ft

Webinar hívások

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

^

Több öröm?

Mi van ha azt mondom, hogy bármilyen élethelyzetben is vagy,
választhatod az Örömöt – és ezzel megteremthetsz bármit és mindent?

^

Több idő?

Mi van ha léteznek olyan eszközök, amelyeket ha megtanulsz és használod, az idő többé nem állít meg?

^

Több pénz?

Mi lehetséges számodra a pénzzel, amire még soha nem gondoltál és elképzelni sem tudsz?