A napokban kaptam ezt a nem rövid, ellenben hosszú visszajelzést Bihari Orsitól, aki az elmúlt három hónapban kétszer is járt nálam Alapozón – mit mondjak, voltak ismétlőim, de ilyen gyorsan még senki sem tért vissza erre a 4 napos Alapozómra!!! 😍🥰🤩🥳 

Nagyon köszönöm Orsi, hogy leültél és írtál arra a kérésemre, hogy mit hozott Neked ez a nem egy, hanem két Alapozó, és ilyen érzékletesen leírtad mi mindent hozott eddig mindez számodra – és még mi más lehetséges ezen is túl, hogy lehet még ennél is nagyszerűbb? 😉

Örömmel osztom meg tehát Veletek – változtatás és rövidítés nélkül, íme:

“Bori kérte, én pedig mesélek…. Ugyan az Access egyik kulcsa, hogy ne mesélj sztorikat, és ne is vedd be….

2017-ben találtam rá az Access Consciousness eszközeire. Viszont nekem idén jött el az a pont az életemben, amikor az alapozót választottam, 2x is…..

Ezek nem önigazolásra vágyós, Blikk címlapra való “tények” lesznek…

Bori, te pedig kérlek változtatás nélkül tedd közzé, mint tapasztalat az oldaladon, névvel, fotóval, mint vélemény…. Aki pedig a Tiktok féle instant vízpor szerű 3 szavas összefoglalóra vágyik, na őneki valószínűleg nem leszek szimpatikus, vagy érthető, vagy mi van, ha mégis?

Egyetlen egy dolog érdekelt kicsi korom óta, amit tudtam, csak nem sejtettem…. Mikor beszélni kezdtem én nem azzal tettem tönkre mentálisan a szüleimet: Miért? Hanem azzal Mi ez? Gondoskodtam róla, hogy ne kelljen altatót bevenniük lefekvés előtt.

Sok minden be is akadt, mert a számomra, nálam mindent is jobban tudó, fejlettebb testben élő Emberek (tanárok, oktatók, hivatalnokok, önjelölt főnökök, kártyavetők, spirituális tanácsadók, kóóóóóócsok) lekevertek…. Pedig csak kíváncsi voltam. Nem tudta ezt belőlem kiölni senki….. Mióta osztódni kezdtem, maga a kérdés vagyok, aki mindent is megkérdőjelez….. Nem abban az értelemben, amitől rosszul érzed magad, hanem pusztán kíváncsiságból.

Na de térjünk rá a lényegre…..

Ezer módszer kipróbálása után (mert mindig elégedetlen voltam) jött az Access…..

Mit adott? Más nézőpontokat, szemléletváltást….. a hétköznapok, gyakorlati dolgok könnyebbé tételére, az élet bármely témájában……. Tényleg mindegyikben….

Kezdjük innen:

Ha ezeket az eszközöket használod, mint életforma, ezek változhatnak, menjünk a gagyitól a komolyig:

  • Melyik bugyid fedd fel…
  • Melyik fiút válaszd…
  • Szeretnél-e valójában családot?
  • Melyik kocsi lesz a tuti, amit kinéztél magadnak?
  • Bevállalj-e egy esztétikai műtétet avagy sem?
  • Tényleg a párod a hülye? Vagy esetleg, Te vagy az, aki nem tud, és adott esetben nem is akar azonosulni, azzal, amit a másik szeretne?
  • Mi kell ahhoz, hogy egy jobb minőségű életet tudj élni, mind fizikailag, érzelmileg és egzisztenciálisan…..

Nem írok hosszabban erről… mert lelóg majd a vége az aljáról…… 🙂

Mert van ennél fontosabb, ami nekem fantasztikus ebben… 2 dologból áll össze…

Az egyik egy személy, aki facilitál (majd egy másik cikkben elolvasod, ez mit jelent) pont olyan mint te, csak az Access eszközöket többet használja (Nem jobb mint te, csak már többet csinálta, és gyakorlottabb…. ami nem jelenti azt, hogy megüdvözült, csak tudja kezelni a helyzetet, és rád figyel)

A másik pedig te vagy….. mackó nadrágban, Boss öltönyben, csórón, gazdagon, problémákkal, anélkül, teljesen mindegy, mert nem az a fontos, honnan jöttél, mi történt eddig, hanem a facilitátornak köszönhetően a kézzel fogható és nem fogható hatásait, ott azonnal, vagy kicsit később, mikor leülepedett, te tapasztalod meg…. Te használod és te tudod megváltoztatni, amit szeretnél.

Megfejelem és felteszem a pontot az i-re.

Fizikai, lelki, mentális szinten is tapasztalható ennek a módszernek a hatékonysága. Látszólagos hátránya, hogy nehéz leírni, mit fogsz érezni….. Kb olyan, mintha azt kérném, írd le milyen íze van egy almának…. Attól, mert elmondod a másiknak, vagy leírod, ő nem fogja tapasztalni…. Na pont ugyanilyen az Access használata…

A jótékony fizikai, pszichológiai hatásai kimutathatók ma elfogadott, ismert, orvosi vizsgálati módszerekkel… de attól, mert van egy labor leleted, ami igazolja, hogy egészséges vagy…. Ha csak a papírt dugod az ismerőseid orra alá, nem fogják érteni, hogy nem beteg vagy, hanem minden rendben….

Ezért arra invitállak titeket, hogy gyertek, és próbáljátok ki….

Rendhagyó, nem kell előképzettség, nem kell 8 diploma, hogy meg tudd tanulni, nem kell hozzá rajtad kívül senki és semmi.

Összegezve az agymenésem, az Access eszközei kifejezetten arra terelnek, hogy a magad ura légy, te érezd jól magad, nehéz helyzetekben is önmagad tudj lenni, ha meg nem, az sem baj, mert tudni fogod mi történt Veled akkor, és mit tudsz máshogy csinálni….

Könnyed, egyszerű, annyira, hogy majd fogod a buksid, hogy ezt eddig is tudtad, mivel egyszerű volt, de se nem sejtetted se nem használtad… berámoltad a porcicák mellé… mit is? Mit nem?

Teljesen mindegy milyen nyűgöd van…. Fáj a bütyköd, unatkozol, akármi, amivel nem vagy elégedett… Vagy ami még jobb, minden oké, és az élvezetet, hedonizmus keresed, cukker, jófej emberekkel, akik akár még a társaságod, barátaid, üzlettársaid is lehetnek, akkor most vagy a legjobb helyen és a legjobb időben…. Már csak rajtad ál, hogy jössz , vagy sem, csinálni valami mást, ami merőben eltér a megszokottól….

Ha mást nem is, legrosszabb esetben is meg fogod tapasztalni az áhított változást….Ehhez egy dolog kell… Te, aki eljön kipróbálni ezt a szuperfuccsa módszert…….🙂

Két hét múlva, december 7-10. között tartom az év utolsó Alapozó tanfolyamát – választanád-e Te is Varázslatos Önmagadat totálisan más alapokra helyezve az életedet olyan eszközökkel, amik mindig Veled lesznek és bármikor használhatod őket egy örömtelibb Életért?

Ha igen itt megtalálod a részleteket😉