Válj Expanse Terápia Oktatóvá!

Szabadítsd fel a benned rejlő végtelen potenciált!

Miről szól az Expanse Terápia?

Hozd létre az álom életed az álom munkáddal!

Leterhel a munkád?

 

Sokszor stresszes vagy? Azt érzed, hogy kiégtél?

  

Vagy csak valami másra, újra, nyugalomra, feltöltődésre vágysz?

 

Szeretnél valami újat tanulni, amivel hozzájárulás vagy mások életéhez is?

Kizökkennél a szürke hétköznapokból?

Szeretnél több örömöt és időt az életedben?

Mély Relaxációt és boldogság érzést teremt minden szinten!

Az Expanse Terápia lehetővé teszi, hogy elengedjük a felgyülemlett stresszt, és a kezelés érzelmi ellazulást hoz létre a testben.

 

Hogyan lehetséges, hogy 4 nap alatt egy teljesen új szakmát sajátíthatsz el?

Nem kell éveken át tartó kurzusokat elvégezned, hogy csodás Expanse Terápia kezelő, vagy oktató legyél!

Bármennyire is furcsa, nem kell ismerned az anatómiát, a kínai orvoslást, az aroma terápiát, vagy bármilyen mély szakmai tudást!

Az Expanse Terápia egy könnyedén követhető precíz mozdulatsor, amely könnyedén elsajátítható és tanítható!

Milyen segítséget kapsz a tanfolyamon, hogy kiváló oktatóvá válj?

TELJES RÉSZLETES GYAKORLÓ VIDEÓ

Összhangban a zenével fentről lefelé haladva megtanuljuk a precíz mozdulatsort a fej, a szívtér és a has masszázsát, melyben nagy segítség a gyakorló videó. 

RÉSZLETES KÉZIKÖNYV

A technikák, az illóolajok, a mozdulatsorok részletes leírása, és magyarázata, amely elegendő tudást ad, hogy megértsed a terápia hatékonyságának titkait.

NEMZETKÖZILEG ELISMERT OKTATÓI DIPLOMA

Bekerülsz a svájci székhelyű Federation of Massage of 5 Continents hivatalos oktatói közé. A FEDERATION által nemzetközileg elismert diplomát kapsz, amely révén a Világ bármely táján tarthatsz kezelői tanfolyamokat.

(Ez a közérzetjavító tevékenység természetesen nem minősül gyógy-masszázsnak, nem ad OKJ-s vagy államilag elismert diplomát,  hisz az minden országban speciális szabályozás alá tartozik, és hónapokon, éveken át tartó tanulmányok után szerezhető meg)

ILLÓOLAJOK

A terápia során kétféle illóolaj esszencia keveréket használunk, az elsőt az olfakto-terápia hatása miatt a szív-koherencia elősegítésére belélegeztetjük, míg a második magas esszenciális olajtartalmú masszázsolajat a has masszírozása során használjuk amely felerősíti a masszázs eredményességét.

4 nap a tökéletes tudás elsajátításához…

Az Expanse Therápia egy egyórás globális kezelés.

A tanfolyam során 2 nap alatt elsajátítjuk a kezelést.

1-2. NAP 

A tanfolyam első két napján a fejtől a szívtéren át a hasig lefelé haladva külön-külön megtanuljuk mindhárom rész mozdulatsorát, minimum 6-szor ismételve minden területet a megfelelő memorizálás érdekében.

Ez a kezelői tanfolyammal megegyező tematikával rendelkezik. Így képet kapsz arról is, hogy hogyan kell majd a tanfolyamaidat tartani. 

3. NAP

A tanfolyam 3. napján 2 teljes kezelést adsz és kapsz, hogy elmélyítsd a tudásodat, az oktató levizsgáztat, ellenőrzi, hogy a mozdulatsor precíz-e, megfelelő erősségű nyomást alkalmaz a leendő oktató, megfelelőek-e a pontok, hogy a kezelés tökéletesen továbbadható legyen a leendő kezelőknek.

4. NAP – ÜZLETI ÉS COACHING NAP

Az ÜZLETI ÉS COACHING nap során betekintést nyersz az oktatói platformra, ahol berögzítheted a FEDERATION DES MASSAGES DE 5 CONTINENTS svájci központ által jóváhagyott hivatalos tanfolyamokat, ahol a résztvevők bekerülnek a hivatalos adatbázisba.

Az ÜZLETI COACHING során megkapod mindazt a tudást és információt, mind marketing, mind gondolkodásmód tekintetében, amellyel sikeres oktatóvá válhatsz és beindíthatod az új tevékenységedet!

Válj Expanse Terápia Oktatóvá!

Tanulj meg egy olyan kezelést, mindössze 4 nap alatt, amely megszünteti a stresszt, egy új szakmát ad, amivel több könnyedséget, örömöt és bőséget teremthetsz az életedben, és mások életében is!

NINCS SZÜKSÉG ELŐKÉPPZETTSÉGRE!


AZ EXPANSE TERÁPIA többezer év tudását tömöríti egy csodás kezelés szinergiájává!


Válj oktatóvá 4 nap alatt és kezd el felépíteni az új, segítő vállalkozásodat akár pár hét alatt!

Teremts örömöt és bőséget mások életében és az UNIVERZUM megsokszorozva ajándékoz meg a gazdagsággal, amit könnyedén létrehozhatsz az életedben!


Válj sikeres oktatóvá, élvezd a munkád és a szabadságot, amit ad az életedbe! Légy az életed vezetője, tágulj bele a végtelen potenciálodba!

Szabadítsd fel a boldogsághormonokat a testben!

Miről is szól az Expanse Terápia?

A Tradicionális kínai orvoslás szerint az érzelmeink összeköttetésben álnak a belső szerveinkkel.

 Az Expanse Terápia a koponya, a szívtér és a hasi szervek stimulálásával lehetővé teszi, hogy elengedjük a felgyülemlett stresszt, és a kezelés érzelmi ellazulást hoz létre a testben.

Mély Relaxációt és boldogság érzést teremt minden szinten!

 

A kezelés 3 zónán történik:
– FEJ
– SZÍV
– HAS
(a Szellem – Lélek – Test 3 Szimbólumaként) 

Miért fontos ez a 3 tengely?

Tudjuk, hogy a betegségek legfőbb kiváltó okai a stressz, a túlterheltség, valamint az elfojtott érzelmek, megemészthetetlen helyzetek.

Az érzelmeink legfőképpen a fejben, a szívben és a hasban raktározódnak el.

Amikor ezeken a területeken dolgozunk, több, mint 240 millió neuront stimulálunk.

Ezek a nemurotranszmitterek felelősek azoknak a hormonoknak a termelődéséért, amelyek hatással vannak a jóllétünkre.

Milyen technikákat alkalmazunk a kezelés során?

Olfakto terápia, Aroma terapia

Az Expanse Therápia egy egyórás globális kezelés, amely során két illóolaj keveréket használunk. Ezek az illóolaj szinergiák gondosan lettek kiválogatva a legjobb pszicho-emocionális eredmény elérése érdekében. Olyan esszenciális olajokat tartalmaznak,  amelyeket korábban a különféle betegségekre és érzelmekre gyakorolt ​​​​hatásuk alapján választottak ki.

Lumino – terápia

A fényterápia aktiválja a jobb és bal agyféltekét, a villogtatás pedig kiloldja a múltbéli traumák emlékképeit.

 

Sono – terápia

Az Expanse Terápia során hangterápiát is alkalmazunk egy speciálisan kifejlesztett hangfelvétel által, minden érintett területen meghatározott rádiófrekvenciákat alkalmazva, amelyek a feszültségekre, elzáródásokra és elraktározott érzelmekre hatnak.

EFT

Az Érzelmi Felszabadulás Technika, egy kopogtatásos módszer. Egyszerre dolgozik a test energiarendszerével, és az érzelmekkel. Az EFT célja az elakadt energiablokkok feloldása.

Akupresszúra 

A szervezetet átszövő energiacsatornák, úgynevezett meridiánok stimulálása lehetővé teszi a test energiarendszerének helyreállítását és az egészséges működésének beindítását.

Cranioszakrális terápia

A koponyán és nyaki részen történő masszázs által elérjük a paraszimpatikus idegrendszert. A Vagus ideg rostjai összekötik az agytörzset a szívvel, a tüdővel és a belekkel. Mély ellazulást hozunk létre az egész testben, és szabályozzuk a test összes létfontosságú részét és energetikai funkcióját.

A különböző technikák által aktiváljuk a boldogság hormonokat a testben, feloldjuk a traumákat és az elfojtott érzelmeket, a szervekbe zárt traumákat és kivezetjük a felgyülemlett méreganyagokat.

Mindez lehetővé teszi a szervek hatékonyabb működését, beindítja a vérkeringést, és az energia szabad áramlását a testben.

 

 

A 4 alkalmas EXPANSE Terápia során elkészítünk egy kezdeti anamnézist, amely segít megállapítani vendégeink hormonháztartásának állapotát, amelyet a kezelések során személyre szabott figyelemmel kísérünk.

Ez egy kezelés az öt érzékszerv stimulálására,


Erőteljes érzékszervi utazás


Nagyszerű kikapcsolódást tesz lehetővé


Igazi antidepresszáns


A belső mosoly koncentrátum

Az öröm és a felszabadulás terápiája! 

Komáromi Bori vagyok            Expanse Therapy Mester Oktató

sobre mi

tarts velem!

Hivatásom, hogy segítsek az embereknek felfedezni bennük rejlő végtelen lehetőségeket. A kezelésekkel, a coachinggal és a hipnoterápiával megsemmisítjük az összes korlátozó nézőpontot és energetikai blokkot, amelyek megakadályozzák, hogy kiteljesedett,  örömmel és bőséggel életet teremts minden életterületeden. Az Expanse Therápia segítségével felszabadítjuk az öröm hormonjait, amelyek serkentik a lelkesedést, a tettvágyat, az önbizalom növekedését és pozitív  életszemléletet eredményeznek, amely lehetővé teszi, hogy sikeresebb legyél az élet, az egészség, az üzleti élet vagy akár a kapcsolatok területén.

 

 

Limitált létszám!!! Már csak pár hely maradt!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Gyakran volt pánikrohamom éjszaka! Az első kezelés után sokkal jobban éreztem magam, és megtanultam mélyeket lélegezni, amikor ez a stressz elkezdődött a testemben. Mély levegőt veszek az extasy olajból, és szinte azonnal megnyugszom! Ez a kezelés nagyszerű ajándék számomra! Rendszeresen járok és nagyon szeretem! Úgy döntöttem, hogy meg is tanulom. Köszönöm Bori

Andrea

Amikor először hallottam az Expanse terápiáról, megnéztem a rövid videót, és azonnal tudtam, hogy meg akarom tanulni. Masszőrként dolgozom és a vendégeim oda vannak érte. A gyerekkori traumák szó nélkül feloldódnak, vendégeim végtelenül hálásak! Ez nem csak egy kezelés, hanem egy hosszabb folyamat, 4-5 kezelés egymás után, és időről időre látható a változás a vendégeimen!

Eva

Az Expanse terápiával idősebb betegeket kezelek, akik gyakran nagyon negatívak és depressziósak, de a kezelés után felvirágoznak, visszanyerik életkedvüket és öröm látni a mosolyt az arcukon. Ezek a pillanatok bármit megérnek!

Etelka

Amikor befejeztük a tanfolyamot, mi és a csoport olyan boldogok voltunk, hogy az étteremben napközben megkérdezték, hogy részegek vagyunk-e! Egyszerűen mindenkit elönt a végtelen öröm minden egyes kezelés után, ráadásul adni is fantasztikus! És ebben az energiában lenni 4 napig hihetetlen élmény volt! Teljesen megváltoztatta az életem, azóta minden sokkal könnyebb és kitágult a világ!

Claudia

Oktató és Kezelő Világszinten

Ország

Hálás vendég

Egyedülálló lehetőség

A következő Tanári képzés időpontja: 2024. Június 24-27.

Légy Magyarországon az első oktatók között

Miért éri meg Expanse Terápia oktatóvá válni?

Már csak pár hely maradt!!!

Miért a legjobb választás?

4 nap alatt Nemzetközileg elismert hivatalos oktatóvá válsz. Bekerülsz a Federation of Massage of 5 Continents hivatalos oktatói közé és a Világ minden táján tarthatsz Expanse Terápia tanfolyamokat!

Válts munkát, kezd el élvezni az életed szabadságát!

Bővítsd a meglévő portfóliódat, ha segítő területen dolgozol!

 

 

 

Tanulj meg egy új szakmát!

Miért éri meg oktatóvá válni?

Tarts 2 napos tanfolyamokat, és építs fel egy jövedelmező karriert, egy szabad életet, miközben örömöt ajándékozol másoknak!

Ha minimum 5 főnek tartasz tanfolyamot, visszajön az oktatói kurzus ára, amely a befektetésed önmagadba és a jövődbe!

Teremts bőséget az életedbe. Keress pénzt azzal, amit imádsz csinálni!

Milyen előnye van, ha Expanse oktatóvá válsz?

Mikor tanfolyamokat tartasz, nem is tűnik munkának!

Fantasztikus légkört teremtesz, megnyitod az öröm és befogadás terét a résztvevőidnek, és ez hatással van a te életedre is!

Beletágulsz a végtelen lehetőségeidbe, és egy olyan életet hozhatsz létre, amilyenre mindig is vágytál!

 

Légy hozzájárulás mások életéhez!

Milyen értékeket kapsz?

Teremts több időt!

Teremts magadnak több pénzt!

Teremts örömteli munkahelyet magadnak!

 

Teremts több szabadidőt, élvezd a munkád!

Teremts örömöt és bőséget a környezetedben és a saját életedben!

Válj Expanse Therápia tanárrá!

Tarts 2 napos tanfolyamokat!

A kurzusok alatt légy az a kiterjedt energia, aki valójában vagy!

Mikor hozzájárulás vagy az embereknek, a te életed is elkezd növekedni!

A kurzusok és kezelések alatt végig az öröm harmóniájában vagy! Az isteni illóolajokkal te is ellazulsz és egy teljesen új valóságot hozol létre! Varázslatos érzés napokig benne lenni ebben az energiában!

Ez nem is egy munka, ez egy elhivatottság, élvezet minden pillanata, amellyel könnyedén létrehozhatod az álom életed, bőséget és örömöt csöpögtetve a mindennapjaidba!

 

 

Gyere!

választom a kurzust!