A Vibecodes tréning

Egyesíti a coachingot, a személyiség fejlesztő technikát és az energetikai testkezelést.

Minden, amit életünk során megtapasztaltunk, a testünkben lenyomatot hagy, és az önfejlesztő tréningek ellenére a legtöbb ember nem tudja magához vonzani és valóban megteremteni és megélni azt az életet, amelyre vágyik, mivel mindezek az emlékek, amelyek gyakran öntudatlanok, blokkolják a teremtést.

BŐSÉG TITKA

Mindezek az emlékek, amelyek gyakran öntudatlanok, blokkolják a megnyilvánulást.

Amint kitisztítjuk ezeket a berögződéseket, és megszabadulunk ezeknek a traumáknak a lenyomatától, akkor tudjuk igazán beintegrálni az alapvető és elengedhetetlen kódokat, eszközöket, amelyek lehetővé teszik a hozzáférést a valódi bőség megéléséhez az élet minden területén.

A VibeCodes módszer a következőkből áll

2 kezelés

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit mattis etiam curabitur ornare ante interdum natoque eu, varius malesuada imperdiet congue per eleifend lectus vivamus

8 sikeres beágyazási kód

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit mattis etiam curabitur ornare ante interdum natoque eu, varius malesuada imperdiet congue per eleifend lectus vivamus

Napi alkalmazási eszközök

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit mattis etiam curabitur ornare ante interdum natoque eu, varius malesuada imperdiet congue per eleifend lectus vivamus

A Vibecodes módszer 2 kezelésből és 8 siker-integrációs „kódból” áll,

amelyek könnyen beépíthetőek a mindennapjainkba, egyszerűen alkalmazható eszközökkel, amelyek átalakítják a létezésük esszenciáját.

Megtisztulás

Az első VibeCodes kezelés

Megtisztítja és felszabadítja a negatív gondolatok, traumák által létrejött összes blokkot, lenyomatot, korlátozó hiedelmeket és a visszatérő tudatalatti mintákat, amelyek a fizikai és az energetikai testben (aura) gyökereznek.

Kapcsolódás

A második VibeCodes kezelés

Lehetővé teszi, hogy újrakapcsolódjunk a Föld és az Univerzum hatalmas erejéhez.

Serkenti a teremtőerőnket és visszaállítja életerőnket. Ez a kezelés növeli a vibrációs rezgésünket, kisugárzásunkat, és újra aktiválja a testet, hogy hozzáférjünk a kicsattanó energiánkhoz.

A kezelés során 25 illóolajat tartalmazó receptúrából álló illóolaj formulákat használunk, hogy harmonizáljuk az egyes csakrákat és szinkronba hozzuk a test kvantumterét, amely elkezd együtt rezegni azzal az élettel, amilyenre vágyunk.

8 alapvető bőség kód

Coaching rész

Minden kódhoz gyakorlatok tartoznak, amelyek lehetővé teszik az adott anyag beépítését a mindennapjainkba, a sikerünk elérését akadályozó visszatérő minták felszabadítását. Az egyes kódok végén a tanfolyam résztvevője képes lesz teljes rálátást kapni a helyzetére, felfedezheti a lehetséges választási lehetőségeket, és olyan döntéseket hoz meg, amely kvantum ugrásként viheti előre, hogy szintet lépjen az adott témakörben.

Egy speciális módszert tanítunk meg annak elsajátítására, hogy hogyan kapcsolódjunk ön-hipnózison keresztül a tudatalattinkhoz, ahol az elakadásokkal kapcsolatos összes információ tárolódik. Ez megkönnyíti az összes elfedett trauma vagy korlátozó minta feloldását.

OKLEVELES VIBECODES GYAKORLÓ KÉPZÉS

A képzés ára / 1 nap (tartalmazza a 140 oldalas kézikönyvet, gyakorló videót, és a hivatalos nemzetközi oklevelet)
369
 • 2 kezelés elsajátítása és gyakorlása, amely során különleges hangfrekvenciákat és illóolajokat használunk a rezgések emelése érdekében.
 • A Vibecodes Skála alkalmazása a mindennapokban, és a CODES módszer megismerése a traumák/elakadások feloldására és az átalakulás beindítására.
 • A 7 csakra harmonizálásához használt esszenciális illóolaj készlet ajándékdobozban a tanfolyam árán felül fizetendő. A tanfolyamon kedvezényes áron vásárolható meg (150 Euro)
 • A 8 siker integrációs kód megismerése és gyakorlatba ültetése a kitűzött célok megvalósításához.

OKLEVELES ADVANCED VIBECODES GYAKORLÓ KÉPZÉS

A képzés ára / 2 nap (tartalmazza a 140 oldalas kézikönyvet, egy munkafüzetet, a gyakorló videót, és hivatalos nemzetközi oklevelet.) A tanfolyamhoz kedvezményesen megvásárolandó a 7 csakra harmonizálásához használt illóolaj készlet ajándékdobozban.
963
 • A 2 kezelés gyakorlása
 • Hipnózis meditáció (1 óra) a traumák/hiedelmek/blokkok feloldására és a tudatalattink átformálására
 • A 8 siker-integrációs kód gyakorlatba ültetése, az eszközök elmélyítése.
 • 2. nap: Nélkülözhetetlen nap az első napon tanult összes eszköz és gyakorlat elmélyítéséhez.
Legnépszerűbb

„VIBECODES LIGHT” KURZUS

Képzés ára / 4 óra (tartalmazza a 35 oldalas kézikönyvet)
189
 • A képzés elsősorban a 2 Vibecodes kezelésre koncentrál
 • Bevezetés a Vibecodes Coaching metódusába
 • Energiák áramoltatása és a testkezelések elméleti magyarázata
 • Célkitűzések
 • Illóolajok (A Vibecodes Light illóolaj készlet ára 100 Euro)
 • Vibecodes skála bemutatása az energetikai szint emeléséhez

VIBECODES CERTIFIED EXPERT
TRAINER KÉPZÉS

Fizetési lehetőség 3 havi részletben. A képzés ára / 2 nap
1200
 • 2 napos képzés a Vibecodes gyakorló módszer oktatására
 • 1. nap: ugyanaz a program, mint a gyakorló képzés.
 • 2. nap: a kezelések, eszközök és coaching készségek gyakorlása.
 • Marketing tréning és az összes további később oktatható online coaching modul bemutatása.

Itt már találkozhattál velem

Korábbi tanfolyamok

Résztvevők visszajelzései

  ~ Péter ~

  Nagyon hálás vagyok a VibeCodes tréningnek. Az energiamegtisztítás és a beágyazott kódok segítettek felszabadítani azokat a blokkokat az életemből, amelyek eddig visszatartottak. Most már könnyedén vonzom azokat a dolgokat, amiket mindig is szerettem volna.

   ~ Katalin ~

   Fantasztikus tapasztalat volt a VibeCodes tréning! A személyes fejlesztés és az energiagondozás kombinációja valóban hatékony. Az eszközök segítségével könnyedén beilleszthetők a mindennapi életbe, és láthatóan javult az életem minden területén.

    ~ Zoltán ~

    Régóta küzdöttem bizonyos élethelyzetekkel, de a VibeCodes tréning átalakította az életem. Az alkalmazott kódok és a napi eszközök segítségével sikerült elérnem az egyensúlyt és a bőséget. Nagyon ajánlom mindenkinek!